Anne i Nepal

I maj 2006 forlod jeg Danmark for at starte et nyt og spændende liv i Nepal. Jeg har underskrevet en 2-årig kontrakt med Mellemfolkeligt Samvirke som udviklingsarbejder i Nepal.... Formålet med denne weblog er at holde alle jer derhjemme opdateret om mine oplevelser i det vestlige Nepal.

Saturday, January 13, 2007

For-jul i Nepal

Selv om julen blev fejret hjemme var der stadig tid til lidt julehygge i Nepal.

Jeg havde allerede nyt flere glas Glögg rundt omkring i landet, men den bedste Glögg blev nu serveret hos mine Nepalgunj kollegaer, Robin og Nanna. Dette i forbindelse med fejrelse af Santa Lucia. Det gode og meget stærke Glögg blev efterfulgt af et mini-Lucia optog som Nanna og Sara stod for, hvorefter vi dansede i lidt rundt i stuen. Alt i alt en rigtig hyggelig aften der sluttede med at Greg mistede sine bilnøgler i kort øjeblik og dermed vågnede hele kvarteret med den meget højlydt alarm på hans stor FN-bil…..gad vide om han ikke skulle have ladet bilen stå….




Men ingen jul uden en meget våd julefrokost. Eftersom samtlige Development Workers var samlet til førstehjælpskursus i Kathmandu var det jo oplagt at holde en julefrokost på samme tid. Og hvor ellers end på Baryo Fiesta, en restaurant ejet af Søren, en dansk kok, hvor man kunne nyde lækkert dansk julemad. Desværre havde vi ingen snaps, men heldigvis var der masser af vodka – se billede af Sara der demonstrerer hvordan svenskere opnår at blive så hurtigt fulde, som de jo har en tendens til at gøre.
Efter flere flasker vodka følte vi os friske nok til stoppe Søren i hans utallige karaoke-sange, gribe mikrofonen og give los….ikke et pænt syn men en rigtig sjov aften!

Og så var det ellers hjem til lille Danmark…


0 Comments:

Post a Comment

<< Home